Pavlova cu caramel, piure de castane si ciocolata

Pavlova cu caramel, piure de castane si ciocolata

 

Ingrediente

Bezea:

4 albusuri de ou

1 piscatura de sare

1/4 cana apa rece amestecata cu 1 lingurita otet

1-1/4 cani zahar pudra 

1 lingurita vanilie

2 linguri amidon de porumb

 

Topping:

1 borcan piure de castane

1 borcan sos de caramel

1 ciocolata cu lapte si caramel, taita in patratele

 

Instructiuni:

Preincalziti cuptorul la 130C.

Bateti albusurile cu mixerul pana devine o spuma densa.

In timp ce mixati, adaugati putin cate putin apa combinata cu otetul, apoi zaharul.

Adaugati restul ingredientelor şi mixati pentru inca 1 minut.

Tapetati o tava cu hartie de copt. Transferati bezeaua pe hartia de copt, intr-un cerc cu diametrul de 15-17 cm.

Folositi o spatula pentru a da forma bezelei, si incercati sa nu depasiti diametrul cercului.

Coaceti in cuptorul incins pt 30 min.

Reduceti intensitatea cuptorului la 100C si lasati la copt pt inca 45-55 minute.

Lasati bezeaua sa se raceasca complet, apoi finalizati cu piure de castane, caramel si patratele de ciocolata.


 

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG