Penne arrabiata

Penne arrabiata

4 portii

Ingrediente

300 g penne

Sare si piper dupa gust

2 linguri ulei de masline

3-4 catei de usturoi, tocati in felii subtiri

1 ardei iute rosu, tocat in felii subtiri

4-5 frunze de busuioc proaspat

320 g pasta de tomate

Instructiuni

Adaugati pastele in apa sarata si fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi scurgeti apa si pastrati 200 ml pentru a o adauga in sos.

Intr-o tigaie, incingeti uleiul de masline, apoi adaugati usturoiul si ardeiul iute si sotati la foc mediu 1 minut. 

Adaugati bulionul si apa de la paste amestecand cu o lingura de lemn, astfel incat sa obtineti un sos omogen. Lasati sa fiarba la foc mic 7-10 minute si adaugati sare si piper dupa gust. 

Amestecati pennele cu sosul si serviti cu busuioc proaspat.

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG