Pricomigdale cu dulceață de zmeură

Pricomigdale cu dulceață de zmeură

Ingrediente:

 

- 1 borcan de dulceață de zmeură Râureni

- 140 g miez de nucă

- 25 g migdale

- 165 g zahăr pudră

- 3 albușuri de ou

- 1 plic zahăr vanilat

- 1 plic colorant

- 2 lingurițe extract de migdale

- 1 linguriță extract de cafea

 

Într-un bol puneți albușurile și adăugați deasupra extract de cafea și de migdale + zahăr vanilat. Amestecați apoi ușor cu telul și dați deoparte. Măcinați migdalele și nuca într-un castron. Cerneți deasupra zahărul pudra și un praf de sare, apoi amestecați. Turnați albușurile pentru acest amestec.

Adăugați apoi un plic de colorant și amestecați cu o lingură de lemn sau o spatulă până amestecul devine moale. Adăugați 2 linguri de dulceață de zmeură Râureni și amestecați din nou.

Formați pricomigdalele de aproximativ 2 cm diametru cu un poș sau o pungă și coaceți la 175 grade (cuptorul preîncălzit) aproximativ 15 minute.

Serviți cu dulceață de zmeură. Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG