Quiche Lorraine cu dulceata de ardei iute

Quiche Lorraine cu dulceata de ardei iute

6 portii

 

Ingrediente:

1 foaie de tarta

 

Umplutura:

3 oua

160g smantana grasa

1/2 lingurita sare

1/4 lingurita piper proaspat macinat

150g bacon, taiat

3 shalote, tocate marunt

35g emmentaler, razuit

1-2 borcane dulceata de ardei iute

 

Instructiuni:

Preincalziti cuptorul la 180C.

Intindeti putin foaia pt tarte si taiati 6 cercuri egale. presati fiecare cerc intr o mini tava individuala pentru tarte.

Intepati de cateva ori cu o furculita fiecare baza de tarta, apoi dati la cuptor pt 8-10 minute.

Intre timp pregatiti umplutura.

Intr un bol, bateti ouale impreuna cu smantana, sare si piper.

Prajiti bacon-ul pt 2-3 minute, apoi adaugati ceapa si sotati pe foc medium pentru inca 5 minute, amestecand ocazional.

Impartiti baconul si ceapa la cele 6 tarte, adaugati branza razuita si ouale batute.

Dati la cuptor pentru 15 minute, sau pana cand devin aurii.

Serviti cu dulceata de ardei iute din belsug.

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG