Rulouri cu brânză cremă și castraveți murați

Rulouri cu brânză cremă și castraveți murați

INGREDIENTE

 

MOD DE PREPARARE

Se prepară la rece în câteva minute și nu necesită gătire (fără foc). Feliile pot fi apucate și direct cu mâna și mâncate ușor – deci pot fi incluse în meniurile tip finger food (party sau cocktail).

Aceste rulouri aperitiv cu șuncă, brânză cremă și catraveți murați, sunt foarte gustoase și arată grozav de bine! Poate fi inclusă pe platourile cu aperitive festive asortate pentru Crăciun, Revelion, Paști sau alte ocazii.

Pentru această ruladă de șuncă cu cremă de brânză am folosit un jambon crud uscat (gen prosciutto sau jamon) dar nu e greșit dacă folosiți șuncă presată (tip Praga). Ideea e ca feliile să fie subțiri și suficient de mari. Umplutura ruladei este din cremă de brânză grasă proaspătă de vaci și castraveți murați Râureni. Puteți folosi și cream cheese (tip Philadelphia, Almette sau similare). 

Bineînțeles că puteți orna cu ceapă verde pentru a arăta și mai apetisant!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG