Sandwich Muffaletta cu gogoșari în oțet Râureni

Sandwich Muffaletta cu gogoșari în oțet Râureni

Ingrediente:

 

O pâine mare rotundă

Gogoșari în oțet Râureni

Ardei iuți în oțet Râureni

O lingură de oțet de vin roșu Râureni

Măsline verzi

Ceapă roșie

Salată verde tocată subțire

O linguriță de capere

O linguriță de usturoi pisat

O lingură de frunze de pătrunjel

150 grame salam feliat uscat

150 grame mortadella feliată

150 grame jambon feliat subțire

150 grame brânză prolovone sau cașcaval feliat subțire

3 linguri de ulei de măsline extravirgin

 

Mod de preparare:

Combinați măslinele, gogoșari în oțet, ardeii iuți, pătrunjelul, caperele, ceapa roșie și salata în vasul unui robot de bucătărie. Apăsați pentru a toca până când nu rămân bucăți mai mari de 1 cm.

Transferați într-un castron. Adăugați usturoiul pisat uleiul de măsline și oțetul și amestecați pentru a combina. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați amestecul să se odihnească în frigider peste noapte înainte de a continua cu următorul pas.

Tăiați chifla pe jumătate (ca în imagine) și puneți amestecul pe fiecare suprafață tăiată (dacă doriți să separate ingredientele, o puteți face înainte de a le adăuga în robotul de bucătărie – de asemenea, puteți tăia ingredientele cu un cuțit, dacă nu doriți să folosiți robotul).

Adăugați mortadella, jambon, brânză prolovone/ cașcaval și salam după cum doriți, de preferat în mai multe straturi. Închideți sandvișurile și apăsați ușor pentru a comprima. Pentru cea mai bună aromă, înfășurați bine în hârtie sau plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de servire. Tăiați în pene triunghiulare pentru a servi.

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG