Sandwich pulled pork

Sandwich pulled pork

Ingrediente:

Pentru sos

1 ceapă mare, tocată mărunt

6 căței de usturoi, curățați de coajă

1 ardei iute în oțet Râureni

2 lingurițe de paprika

1 lingură de pastă de tomate Râureni

2 linguri de muștar Dijon

3/4 cană de oțet alb distilat

1 linguriță de ardei iute

1/3 cană de ketchup

1/4 cană de zahăr brun

Sare

 

Pentru carnea de porc

1 frunză de dafin

3 kilograme de friptura de umăr de porc

Chifle pentru hamburger

 

 

Mod de preparare:

1. Se pasează ingredientele pentru sos în blender

2. Puneți sosul, frunza de dafin și carnea de porc într-o oală mare și adăugați 1 litru de apă. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gătiți, acoperit, întorcând frecvent, timp de 2 ore sau până când carnea se desface ușor cu o furculiță.

3. Se ia de pe foc și se răcește carnea de porc în sos. Când este suficient de rece pentru a fi atinsă, scoateți carnea de porc din sos și mărunțiți-o în bucăți mici. Se dă deoparte.

4. Puneți sosul din nou pe foc și aduceți-l la fierbere la foc mic. Lăsați sosul să dea în clocot până când a fost redus cu două treimi. Adăugați carnea de porc înapoi în sos. Se sărează după gust.

5. Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire. Serviți carnea de porc fierbinte peste chifle de hamburger cu fața deschisă.

 

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG