2 porții
Ingrediente:
300g Spaghete integrale
Pentru sosul roșu:
1 borcan roșii țărănești
2 șalote, tocate
3-4 căței usturoi, mărunțiți
Sare și piper, după gust
Busuioc proaspăt, tocat grosier
Pentru chiftele:
1 conservă fasole albă, scursă de lichid
1 borcan mazăre, scursă de lichid
2 căței usturoi, mărunțiți
1 salota, dată pe răzătoare
55g pesmet
1 lingură semințe de în măcinate
1 linguriță oregano
1 linguriță paprika afumată
1 lingură pastă de tomate
Sare și piper, după gust
Instrucțiuni:
Fierbeți paștele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Puneți toate ingredientele pentru sosul roșu într-o cratiță și lăsăți sa fiarbă la foc mic pentru aproximativ 15 minute.
Între timp, pregătiți chiftelele vegane.
Puneți ingredientele într-un robot de bucătărie și mixati până ce aveți o compoziție groasă. Formați chifteluțe și prăjiți-le în puțîn ulei vegetal sau de măsline până ce acestea sunt aurii și puțin crocante la exterior.
Puneți chifteluțele vegane în sosul roșu și amestecați cu spaghetele integrale. Serviți imediat, poftă bună!
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele