4 porții
Ingrediente:
400g spaghete
2 borcane roșii depelate în suc propriu
1 ceapă mare, tocată mărunt
3-4 căței usturoi, mărunțiți
50g unt
Sare și piper, după gust
Busuioc proaspăt
Instrucțiuni:
Fierbeți spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Tăiați grosier roșiile din conservă.
Puneți roșiile, ceapă, usturoiul și untul într-o cratiță, la foc mediu.
Când roșiile încep să bolborosească, reduceți focul la o fierbere lentă și constantă. Gătiți sosul, amestecând la fiecare 5-10 minute, până când roșiile nu mai sunt apoase și sosul a scăzut, aproximativ 30 de minute.
Sosul este gata atunci când s-a îngroșat.
Puneți paștele fierte peste sos și amestecați. Adăugați parmezan și busuioc proaspăt.
Postat in Rețete cu suflet