Spaghete cu sos roșu

Spaghete cu sos roșu

 

4 porții

 

Ingrediente:

400g spaghete

2 borcane roșii depelate în suc propriu

1 ceapă mare, tocată mărunt

3-4 căței usturoi, mărunțiți

50g unt

Sare și piper, după gust

Busuioc proaspăt

 

Instrucțiuni:

Fierbeți spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Tăiați grosier roșiile din conservă. 


Puneți roșiile, ceapă, usturoiul și untul într-o cratiță, la foc mediu. 

Când roșiile încep să bolborosească, reduceți focul la o fierbere lentă și constantă. Gătiți sosul, amestecând la fiecare 5-10 minute, până când roșiile nu mai sunt apoase și sosul a scăzut, aproximativ 30 de minute. 

Sosul este gata atunci când s-a îngroșat.

Puneți paștele fierte peste sos și amestecați. Adăugați parmezan și busuioc proaspăt.

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG