Supa crema de legume si dovleac
5-6 portii
Ingrediente:
1 lingura ulei
½ ceapa, taiata in bucati mari
2-3 catei de usturoi, maruntiti
1 morcov mare, decojit si feliat
1 pastarnac, decojit si taiat
1 conopida mica, taiata in buchetele
4 cani apa
2 cuburi concentrat organic pentru supa
½ lingurita turmeric
1 lingurita paprika afumata
½ borcan piure de dovleac
250 g crema de branza Philadelphia
sare si piper dupa gust
Toppings:
seminte de dovleac coapte, smochine, cimbru proaspat
*1 cana = 250 ml
Instructiuni:
Incingeti uleiul intr-o oala la foc mediu. Sotati ceapa, usturoiul, morcovul si pastarnacul pana se inmoaie. Adaugati conopida, apa, cuburile pentru supa, turmericul si paprika.
Acoperiti si fierbeti la foc mic pentru aproximativ 15 minute, sau pana cand legumele sunt complet gatite.
Opriti focul si adaugati piureul de dovleac si crema de branza. Mixati totul cu ajutorul unul blender.
Poate fi servita cu seminte de dovleac coapte, smochine si cimbru proaspat.
Postat in Rețete cu suflet Toate articolele