Tacos cu carne de vită

Tacos cu carne de vită

Ingrediente:

 

10-12 lipii tortilla pentru tacos

200g cașcaval, dat pe răzătoare

1 borcan castraveți ardelenești în oțet, feliați

1 borcan ardei iute, feliați

100g smântână grasă

roșii cherry tăiate în 4

avocado, tăiat cubulețe

 

Carnea de vită:

500g carne tocată de vită

1 ceapă mică, tocată

2-3 căței usturoi, mărunțiți

1 linguriță din fiecare mirodenie: pudră de chili, chimen măcinat, paprika, oregano, sare

300g passata rustică

1 lingură bulion

 

Instrucțiuni:

Încingeți uleiul într-o tigaie neaderentă. Sotați ceapă și usturoiul pentru 2-3 minute, apoi adăugați carnea de vită. Gătiți, mărunțind carnea cu o lingură de lemn.

Asezonați cu mirodenii și amestecați bine. Adăugați passata rustică, bulionul, și amestecați pentru a încorpora bine bulionul.

Lăsați că fiarbă la foc mic până când lichidul se evaporă și carnea este bine gătită, aproximativ 15 minute.

Pentru a ansambla tacos-urile, puneți carne în lipiile pentru tortilla.

Adăugați cașcavalul cât carnea este caldă pentru a se topi ușor.

Puneți topping-uri după gust și serviți.

Poftă bună!

 

Postat in Rețete cu suflet Toate articolele

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG