Tartă cu brânză și compot de caise

Tartă cu brânză și compot de caise

Ingrediente:

1 compot de caise Dulce fără dulce Râureni

420 g brânză de vaci

100 g zahăr

1 x plic zahăr vanilat

1 x lingură de griș

1 ou

 

Pune caisele la scurs într-o sită. După ce s-au scurs bine, fie amestecă-le cu un praf de făină, fie pune-le pe grătar până se rumenesc ușor pentru a elimina zeama în exces. Dă-le deoparte.

Bate albușul până face vârfuri tari. Amestecă restul ingredientelor într-un alt castron: bate gălbenușul cu zahărul simplu și cel vanilat. Adaugă apoi grișul și brânza și mixează bine. Pune piersicile deasupra și dă la cuptor până de rumenește ușor.

Las-o să se răcească complet înainte de a o tăia. Poftă bună!

Postat in Rețete cu suflet

CELE MAI NOI ARTICOLE DIN BLOG