INGREDIENTE NATURALE

Folosim ingrediente alese unul și unul. Fructe și legume adevărate, răcorite de ploaie, bătute de vânt și alintate de soare. Nu adăugăm niciodată, dar niciodată coloranți sau conservanți artificiali.

ORIGINE SĂNĂTOASĂ

Ne pasă de unde vin fructele și legumele. Recoltăm mere, caise, tomate, vinete și ardei la ferma noastră de la Drăgășani, unde îngrijim peste 100 ha de sol fertil și sănătos și o livadă de 70 ha cu pomi fructiferi (pruni, în special). Pentru celelalte, străbatem țara în lung și-n lat și le alegem doar pe cele perfect naturale.

MAI MULT FRUCT, MAI MULTĂ BUNĂTATE

Fiecare borcan Râureni e pliiiiin de fruct. Fructe întregi și bine-coapte, fructe zemoase și gustoase. Minim 45% fruct într-un borcan de dulceață și 1.4kg de prune pentru un singur borcan de magiun. Când vine vorba de cantitatea de fructe, nu ne jucăm cu jumătăți de măsură.

IUBIM CEEA CE FACEM

Nu-i ușor să pui natura în fiecare borcan. Reușim doar cu oameni pricepuți și pasionați de ceea ce fac. Așa avem grijă să conservăm fructele și legumele în cel mai scurt timp, după rețete păstrate cu grijă din ’68 și până astăzi.

Vezi gama de produse